Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Åberg - 25 maj 2010 20:44

 


Jaaaaaaa! Fick ett underbart mail ifrån CDON idag. Har bokat How I met you mother säsong 4 huuur länge som helst & nu har den kommit ut!! Wiihuuu! Förlåt, men jag är lite galen i den serien så detta är typ julafton för mig, haha. Nörd? OOHH JA!

Av Åberg - 25 maj 2010 15:02

Jag som hade bett till väderguden att det skulle vara fint väder idag, men ack fick jag. Vaknade upp imorse & regnet stod som spö i backen. Looovely! Var bara att traska ut i det underbara vädret, var tvungen att åka intill stan för att fixa mina naglar. Så nu är de sådär fina igen, hehe. Turkosglitter blev det denna gången :) Kände att det var dags för en rejäl sommarfärg. Gick bort en snabbis till jobbet oxå, gick faktiskt dit frivilligt för jag visste att Ida jobbade. Har ju inte träffat henne på flera månader nu, så hade lite abstinens. Ida är en av de få människor som får mig att må bra, hon är så härlig & go. Hennes skratt gör min dag, haha! Sen är jag väldigt stolt över mig själv.. Gick på stan i ca 1 timma sen & handlade inte ett skit! Hittade massa snyggt, men så tänker man på hur garderoben ser ut hemma & att man har en ganska snarlik sak.. Så känner mig rejält stolt :D haha. Så med tanke på vädret idag, så blir det nog att fixa runt lite hemma & mysa typ :) Är ju deltävling till Eurovision ikväll, så det blir la att man tittar på det :)


Det känns sjukt att sitta & gräva i sitt förflutna, men gud vad skönt de känns efteråt. Känner att det verkligen hjälper..

Ovido - Quiz & Flashcards