Alla inlägg den 27 september 2009

Av Åberg - 27 september 2009 19:48

Igår var det mycket som hände. Jobbade först mellan 12-19, världens stressigaste dag om man säger så. Dels var det löne helg & det var oxå den första gången jag jobbade på cirka två veckor. Men kul var det & det var kul att träffa alla jobbarkompisarna. De är för goa! Efter jobbet var det dags för att träffa mamma, slänga i sig en snabb middag på McD för att sedan gå på den första hemmamatch för Frölunda. Började faan i mig lipa då, de tackade av Ronnie Sundin. Trodde inte att jag skulle göra det, för har aldrig känt mig så inne i det för att börja gråta över en sån sak.. Men det gjorde jag :P haha. Tack Ronnie för denna tiden, du kommer bli saknad! Men matchen var riktigt bra till & från. Vissa gånger undrade man om det var allmänhetens åkning och vissa visade de verkligen var de gick för. Kanon start helt enkelt. Matchen slutade 3-1 & jag & mamma åkte hem med leende på läpparna. Hemma & vände typ, för att sen dra ut till Madde. Skööönt att träffa alla igen, saknade har de vart! Satt & tjöta med alla, speciellt tatueringar & Vänner-avsnitt :P haha. Loooove it! Sov över hos henne, kom la i säng vid 3, halv 4. Låg & snackade. Asgött :)


Dagen efter var det dags att dra & shoppa lite. Drog ifrån Madde vid 11 för att möta the family vid halv 12. Drog till Bäckebol & alla affärer där ute. Det som blev inhandlat var: en byrå för att ställa in i garderoben, kastruller, plastförvaringar, batteri, salladsskål, ljushållare av glas, två filmer & lite fotoramar till bland annat studentkortet. En heldag helt enkelt, men kul var det :)


Ikväll blir det till att sätta ihop möbeln.. Eller kanske inte jag, pappa håller på med den nu (A) men ska hjälpa honom. Annars blire filmtittande & så. Slappt typ, ledig hela veckan från jobbet, undra vad man ska hitta på? :/


/Åberg

Ovido - Quiz & Flashcards