Alla inlägg under april 2010

Av Åberg - 11 april 2010 21:24

Jag har lärt mig att idag,
inte ta nånting för givet.
Dumt nog trodde faktisk jag,
vi tillsammans skulle genom livet.
För aldrig har väl något känts så rätt,
du och jag, vi var som ett.
Utan dig, ska vi för alltid ta adjö,
vill jag hellre dö,
än tvingas leva ensam utan dig



Magnus Uggla har ngra hits alltså
...
Av Åberg - 11 april 2010 14:53

En liten sammanfattning ifrån helgens galejer..


Fredags så jobbade jag mellan 11-20. Dagen gick relativt fort för jag satte mig själv i arbete hela tiden. Var ju inte så värst mkt folk i stan med tanke på det OTROLIGA goda vädret vi hade. Satt & njöt med Ulla på våran lunchrast. Äntligen är våren här märker man. Efter jobbet drog jag snabbt hem till hushållet för att göra i ordning lite innan folket kom vid 22. Alkoholintag i massor & trevliga människor, skojsig kväll :) Sen bidde det ölspel, det där jävla högre & lägre. Det är inte bra det spelet alltså, haha. Men trevlig kväll hade jag allt :) tills jag blandad sista groggen till mig, Camme & Johan. Det var den som slog ut mig.. Som många kanske vet, när man är i den där lyckliga platsen på fyllan så vet man inte hur starkt man blandar & man känner inte sprit smaken. Jentzin, fruktsoda & Appel-sourz. Jävligt god blandning, men som sagt.. Liiite stark :) Efter där är det svart tyvärr.. Camilla har påminnt mig att hon hittade mig i fosterställning på toagolvet, hahahaha. Fast jag var ju inte ensam om att ligga på det golvet, hihi. Ingen mer grogg för mig på ett tag!

Lördagen så vaknade man upp & mådde som man förtjänade om man säger så. Fysatan. Gick & slängde allt skräp från kvällen innan med Camilla. Tack darl för att du plockade undan & städade på fredags natten, gjorde grymt mkt! <3 Efter det så vare sängen som väntade. Låg typ där hela dagen & slappade. Brorsan kom hem från Gailo & han hade med sig sushi till oss. Mums! Checkade Mask & slappade. Kvällen innehöll sen fotboll, Bad Boys 2, öldrickande för de som orkade & kvällen avslutades med lite porr-tittande. Haha, go lördag ;)


Idag äre söndag & underbart väder ute. Har städat igenom huset lite smått, inte så jättenoga kanske, men tatt det som synts. Ikväll kommer mor & far hem igen, så då ska syskonen Åberg ha maten klar. Tacos blire på bordet, typ det som är lättast att göra. Haha.


Imorron äre tillbaka till verkligheten igen :) detta var den enda helgen jag var ledig i april, så nu äre jobb som gäller för hela slanten :)

Av Åberg - 8 april 2010 12:28

Grattis min kära mor som fyller år idag!


Började dagen med att baka en lite kladdkaka till min mamma. Hon måste ju skämmas bort lite när hon ej får ngra paket ;) haha. Hon ska få det, men med tanke på att min bror är borta på resa så firar vi pappa (som fyller år den 17e) o mamma samtidigt :) Hihi.


Ny bikini har jag köpt mig :) Provade de gamla jag hade & kände att det var dags för en ny. De andra är ju lite blekta av andra utomlandsresor, hehe. Om 24 dagar, då är man i värmen. Fyfaan va gött!


Hur faan ska jag göra..


Av Åberg - 6 april 2010 20:03

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge







Av Åberg - 5 april 2010 17:59

Jaa nu är snart påsken över, och jag kan ju inte säga att jag har firat den på ngt sätt. Har jobbat hela helgen så man kan ju säga att man fick in en del goa pengar, haha. Gött med OB & extra tillägg med tanke på att det är en storhelg. Annars så har man slappat igenom det hela. Har ju blivit lite duktig när det gäller jobbhelger.. Har bestämmt för mig själv att ej parta de helger jag jobbar, om det inte är ngn speciell dag vill säga. Om ngn fyller år eller ngt sånt, då äre andra bullar. Haha.


Denna veckan blir det ganska slappt. Jobbar enbart onsdag & fredag, sooftisch! Alltså är man ledig ihelgen & det är den enda lediga helg man har denna månaden så man kanske ska hitta på ngt skoj då, hehe. Skulle egentligen vara ledig sista helgen i april med, men en jobbarkompis kom med sina små rådjurs ögon & frågade om jag kunde ta hennes helg för hon skulle iväg på galej. Och jag som inte kan motstå dem tog den helgen.. Iofs ganska gött med tanke på att jag ska vara ledig 1½ vecka i maj sen :) 27 dagar kvar..


Drog en sväng till Allum idag oxå, var på lite shoppinghumör. Jag kunde hålla i min plånbok under nästan hela turen dit. Kom på att om jag shoppar så kommer garderoben bli ännu fullare & det vill jag ej riktigt, hehe. Men fick ändå med mig två linnen ifrån Gina på rean, hihi.


Skulle du älska mig trots att jag inte tränar eller ändrar min naturliga hårfärg? Skulle jag kunna vara den du vill åldras med? Jag skulle ge dig allt jag har..

Av Åberg - 1 april 2010 19:29


Idag vart man ledig, skönt med tanke på rösten. Men nu så äre faktiskt bättre, tack & lov. Fått iordning mina naglar igen, inte gula igen, faan va fräscha de känns nu. Inte se ut som jag har rökt i 40 år.. Usch! Men man ska inte säga för mkt, de kanske kommer igen. Blev lite shopping efter det.. Nya underkläder, bikini & kräm för ansikte. Niiice. Drog även en kvickis till IKEA, blev äntligen inhandlat ett "bord" för laptopen till sängen, datan mår la inte världens bästa att ligga direkt på täcket, hehe.


Pengar växlat till Egypten, wuuhuuu!

Ovido - Quiz & Flashcards