Alla inlägg den 29 juli 2009

Av Åberg - 29 juli 2009 16:29


Lite sköna bilder ifrån gårdagen. Titta & njut



Av Åberg - 29 juli 2009 16:22

Gårdagens kväll blev riktigt lyckad. Jag & Fritz drog hem till Camilla vid halv 10 cirka med Twister & alkohol i högsta hugg. Nice! Blev ett litet gött gäng. Kvällen inleddes med lite schackspel, hehe. Men eftersom det är ganska tråkigt så gick det ganska snabbt över till gammal hederlig Twister-spel. LOVE! Alltid kul att se hur viga de små pojkarna är, hihi. Men det var riktigt nice, jag & Madde drog oss hemåt vid halv 2, & man somnade väldigt snabbt när man hamnade på kudden. Självklart lite gött snack innan <3


Idag har jag än så länge bara slappat, hållt på med min nya mp3 brorsan köpte till mig. Börjar förstå mig på den, men hatar egentligen touch-screen men det är la bara att vänja sig :) tänker inte fortsätta med min damp Ipod. Suck. 

Ska snart kanske börja tänka på vad jag har på mig, kan inte riktigt åka in till stan med sovbrallor & linne. Liiite kallt. Ska på Afterwork med jobbet, en tjej ska sluta vilket är väldigt tråkigt. Hon kommer bli saknad! Men då är bara problemet vad man ska ha på sig. Suuuck.. 


/Åberg

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards