Alla inlägg under oktober 2009

Av Åberg - 11 oktober 2009 19:19

Äntligen söndag måste jag säga.. Denna veckan har vart full av arbete, helt sjukt om man säger så. Jobbade mellan 9.50-18 igår, & sen åkte bussen hem med Lisa & Amanda. Mötte resten av brudgänget (Madde, Mickis, Tessan & Carin) i centrum så åkte vi tillsammans hem till mig. Svenskarna spelade lika bra som Frölunda spelar nu för tiden (Förlåt Frölunda-pojkar, älskar er ändå, men nu får ni faan skärpa er!) Sen bidde det slappt. Damp in även lite andra människor som Rick, Retard, Jonna, Sandra & Oskar, NICE! Spelade det där jäävla spelet Lägre eller Högre. Orkar inte förklara hur man spelar, men om man har otur så kan man bli ganska full.. Som jag råkade ut för då, hehe. Det var dimmigt där ett tag. Efter alla hade åkte så kom jag i säng hyffsat, somnade vid halv4 imorse.

Sen var det bara att gå upp igen vid halv 10 för att åka in till stan & jobba igen, det tog emot kan jag ju utala mig om. Men dagen gick relativt fort, var en del kunder.


Nu ikväll blir det att kolla på ngn bra film, har dock inte bestämmt mig för vilken. Men det kommer sen :) somna in & sova lääänge imorron.


Imorron blir det mamma & dotter dag på stan :) wihu!


/Åberg

Av Åberg - 9 oktober 2009 23:47

Som sagt, äntligen fredag. Känns verkligen inte som det, för denna veckan har gått så fort. Känns sjukt, men så kan det vara ibland.

Dagen har gått segt, jobbat hela dagen & det var inte den mest fartfyllda dag. Speciellt inte i början, men dock fick jag gjort en del. Jävligt gött att ha gjort det nu innan helgen. Jobbar som sagt heeela helgen, så det blir en hyffsat lugn helg.

Ikväll blev det lite filmkväll. Kollade på Kenny Starfighter med bror & Sandra. Jävligt rolig faktist, trodde inte det var min typ av film men skrattade mestadels i den :P hehe. Värd att se! Sen började vi kolla på En shopaholics bekännelser, men kollade inte klart för fick lite oväntat besök av Mickis & Madde :) alltid lika trevligt! Skrattade igenom Önneröds gamla skolkataloger, alltid lika kul att se hur folk har ändrats. Madde, bli inte blond igen ;D hahaha.


Imorron så äre jobba mellan 9.50-18, lååång dag för att vara lördag. Men så äre när man byter arbetsplats. Efter det möter jag upp lite brudar för att sedan kolla fotbollen. Sverige - Danmark var det visst (A) är inte så stort fotbollsfan så det blir la att dricka för min del ;D hehe.Men sällskapa med vänner är ALDRIG fel :)


/Åberg

Gah

Av Åberg - 8 oktober 2009 21:44

Frölunda, skärp er!


Jag jobbar på som jag ska nu igen. Jobbade heldag på jobbet, alltså 9.50-19 och det känns nu. Är helt slut, men förstår inte varför riktigt. Jag har verkligen inte gjort ngnting idag. Det har vart heelt dött hela dagen & dödare blir den ju inte om man är själv på en hel avdelning. Neeejdå, inte alls. Slutade med att jag fick flippet & började dansa med en kollega. Haha. Yeah yeah, har man tråkigt så har man..

Målade även en gryyymt teckning (A) hehe. Den kommer upp på bild om ett tag, hihi.


Btw, Nicke. IN YOUR FACE!


/Åberg

Av Åberg - 7 oktober 2009 21:51

Om dryga 2månader kommer man stå där i affären & lyssna på jullåtar..

Om cirka 2½ månad undrar man varför man över huvudtaget gör jullåtar & varför man som säljare i affären måste lyssa på det under hela december.

Om cirka 3månader kommer man vara överlycklig att Håkan Hellström kommer in i stereon igen, som man nu i Oktober-månad man vill knäcka.

Märker ni att jag ser fram emot julen eller?


89 dagar kvar.. Längtar!


/Åberg

Av Åberg - 7 oktober 2009 18:50

Onsdag, mitt i veckan typ. Sköönt!

Jobbet går framåt, har jobbat där i två dagar nu men trivs som sjutton. Dagarna går så fort & personalen är jättetrevliga. Trodde inte alls det skulle vara så, men är glad för det. Dock är man väääldigt seg på kvällarna. Jobbar mellan 9.50-19 nästan varje dag på veckodagarna. Men det är bara att stå i & tänka pengar pengar pengar.

Fick även schemat för resten av october & november. Hallelulja! Pengarna kommer ju flöda in dessa två månaderna. Familjen blir glad med tanke på att det får lite finare julklappar då ;) hehe. Nejdå, men det blir la en del till dem men även sparandet. Satsar ju på att åka till typ LA eller ngt ngn gång i framtiden. Men även flytta hemifrån ;) hehe. Så pengarna behövs ju på sparkontot..


Som sagt, detta är min enda ledig dag denna veckan. Sen jobbar jag från öppning till stängning resten av veckan. Så det blir nog inte socialt liv jag lever ihelgen :P hehe. Kanske lite, men det blir inte så värst kanske..


/Åberg

Av Åberg - 3 oktober 2009 09:39

Sitter man uppe idag med ja. Ska snart till jobbet, men kunde inte sova.. Som vanligt. Hatar att jag inte kan sova längre. Sover högst typ 4-5timmar per natt, och ni som känner mig vet att jag behöver mer än det. Så undra hur denna dagen kommer sluta...


Igår blev det inte riktigt efter planerna. Hade ju planerat en hemma kväll typ, slappar kväll med ngra polare. Men så bidde det icke. Camilla fick med mig till Rick i Mölnlycke, där det var förkrök inför en lokalfest. Var hur trött som helst, men drog på mig ett par baggybyxor & drog typ. Satt där med massa goa människor för att sen dra vidare. Mötte Mickis & Madde vid bussterminalen för att sedan åka ut. Där var det ännu mer sköna människor, så jag är riktigt nöjd över kvällen. Dock inte när Camilla ska ge mig tequila hela tiden :P du får sluta med det! Hehe.


Du väckte upp känslor som jag inte trodde fanns...


/Åberg

Av Åberg - 2 oktober 2009 13:13

Hade skrivit ett låååångt blogginlägg men visst faan ska det krångla så att allt försvinner. Så istället för att skriva det långa igen så drar jag små punkter över vad jag skrev.


- Vart hurtig. Uppe vid 8imorse för att gå en långt promenad uppe vid Landhof.

- Träffat Camme. Gick ner till ICA för att handla lite små saker inför helgen.

- Frölunda förlorade igår mot Djurgården. 5-1 blev det. Jävla skit!

- Funderar på att ha en lite kväll här ikväll med lite alkohol & slappt.

- Jobbar lördag 12-15 & söndag 11.50-16 Soooftish!

- Lindome imorron för att fira Retard & sen krogen på kvällen.

- Mor & far kommer hem på söndag igen.


Kan ju erkänna att jag är lite nervös inför på måndag, men det kommer nog lösa sig hoppas jag :)


/Åberg

Av Åberg - 1 oktober 2009 19:54

Är en riktig nagelbittar kväll ikväll. Sitter inne vid tvn & lyssnar på hockeyn. Frölunda ligger under med 2-0 mot Djurgården.. Fyfaaan. Sitter på små nålar känns det som. Får ju dock ej se matchen, istället får jag titta på två gubbar som står & krankar ner på Brynäs. Jippi! Det är ju för f-n de som har matchen, inte Modo. Deras mål var bara ett tur mål. Men de ser ju inte det, neeej. Det är för Brynäs kanske inte är så duktiga på att lägga mål. Men en av gubbarna sa en bra grej. LÄGG NER FOPPA! Han kan verkligen sluta..


Förlåt att det bara blev ett hockeyinlägg, men behövde skriva av mig. Ingen hemma man kan diskutera med & får samma tycke om jag pratar med mig själv..

 

/Åberg

Ovido - Quiz & Flashcards