Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av Åberg - 7 augusti 2009 17:30

Veckan har börjat gå mot sitt slut & jag har då hittat på saker :)


Onsdags blev det en stad-dag med Madde :) väldigt nice! Hittade en jävla massa saker. Hittade armband, stövlar till vintern (jag vet, jag är tidig ute men de var på rean), en Musse&Mimmi-tjocketröja, underkläder, t-shirt från T12 (såå nöjd över den) & sen blev det säkert mer saker men har minne som en guldfisk med :P hehe. Alltid lika nice att umgås med den bruden. 

Dagen avslutades dock med att Madde åkte hem vid halv 4 & jobbet hade ringt i panik & frågade om jag kunde hoppa in & hjälpa till. Det behövdes verkligen, för vi var bara 2 vid stängning (Ni som har vart på mitt jobb vet att det behövs minst 3st)


Torsdags blev det en hel jobbardag. 9.50-18, goott! Dagen gick fort som satan, hade ngt att göra hela dagen vilket gör det mycket roligare att jobba! Hela barnavdelningen är ju borta nu, så sköönt. Hann med 18 bussen hem & efter en stund när jag hade vart hemma så ringde Lisa & sa att hon var påväg, kul att träffa henne! Drog ner till centrum för att köpa lite snacks & göttit, allt man behövde för en myskväll. Dock när klockan blev halv 10 så ändrades planerna. Vi drog ut med 10 bussen till Mickis istället för att softa där. Sov över, kom i säng vid cirka halv 4. Väldigt sköna snack där med dig, Mickis <3


Idag är det fredag, kanon väder ute! Underbart. 

Ska upp till Camilla senare idag, hon har lite krök hemma hos sig. Nice! Det jobbiga är ju att man jobbar imorron, och börjar tidigt så det blir även tidigt i säng i natt. Men så äre när man har blivit vuxen..


/Åberg

Ovido - Quiz & Flashcards